«Гуцульська бриндзя» – перший український продукт із географічним зазначенням

«Гуцульська бриндзя» – перший український продукт із географічним зазначенням
«Гуцульська бриндзя» - саме цей продукт місцеві вважають своєю візитівкою. Сир, який виробляють вівчарі Гуцульщини за спеціальною технологією, минулого року зареєстрований першим Українським продуктом із географічним зазначенням, а днями постало питання про внесення його до Національного переліку нематеріальної культурної спадщини.

 

Бриндзя – продукт, який є гордістю Карпат, адже він не тільки смачний та корисний, а й потребує чималих зусиль для його виготовлення. З процесом виготовлення овечого сиру можна познайомитись в унікальному музеї, що нещодавно відкрився в місті Рахів.

М-студіо

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 жовтня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів