Інфекціоніст: "На сьогодні всі лікарні Ужгорода заповнені на 96 %, ми вже не маємо куди класти хворих, нам не вистачає кисню!"

Інфекціоніст: "На сьогодні всі лікарні Ужгорода заповнені на 96 %, ми вже не маємо куди класти хворих, нам не вистачає кисню!"
Директор Обласної інфекційної лікарні Михайло Поляк виступив перед підприємцями і закликав дотримуватися протиепідемічних вимог.

 

До мітингувальників, які наразі зібралися на площі Народній в Ужгороді, вийшов інфекціоніст Михайло Поляк і почав пояснювати ситуацію, наскільки вона гостра.

Мітингувальники його перебивали вигуками "Чия це вина?", поки він не запропонував: "Хто хоче на екскурсію в обласну інфекційну лікарню?" Після цього присутні почали дослухатися до його слів. 

"На жаль, поки ви або ваші родичі не потрапили в таку ситуацію, у вас спокійно. Я розумію, для вас заробіток на першому місці, але ви мусите розуміти й інше:на першому місці людське життя!!! Якщо ми будемо дотримуватися дистанції, вдягати маски, дезинфікувати все, в першу чергу руки, ми зможемо зупинити поширення, перервемо цей ланцюжок! Зараз більше заражається хворих вдома - заражають ті, які приходять з вулиці додому, з магазину, з баразу й так далі. Якби всі правила дотримувалися, стільки би хворих не було", - сказав М. Поляк.

Він також додав, що на сьогодні всі лікарні Ужгорода заповнені на 96 %! "Ми вже не маємо куди класти хворих, нам не вистачає кисню, щоб надавати медичну допомогу!"

Uzhgorod.net.ua


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді мітинг підприємців: "Я не можу заробити дітям на хліб!" ФОТОФАКТ

                                 Богдан Андріїв звернувся до підприємців, які зібралися на площі Народній ВІДЕО

                                 Головний епідеміолог Вікторія Тимчик: "На сьогодні 25% осередків зараження нам не відомі. Інфікуватися можна будь-де"


Наші найцікавіші новини - у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів