Лебеді ужгородської "Кірпічки": Гидке каченя на ім'я Феріко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Лебеді ужгородської "Кірпічки": Гидке каченя на ім'я Феріко (ФОТОРЕПОРТАЖ)
"Знайомтесь – це "гидке каченя" на ім'я Феріко, який приваблює погляди відвідувачів оз."Кірпічка". Так його кличуть добродії, які його підгодовують та захищають, приходячи сюди щодня".

 

Ужгородський фотограф Аттіла Федик прогулявся озером Кірпічка і розповів трохи про життя тутешніх лебедів. Подаємо текст його публікації: 

"Я завітав цими днями до озера, де минуло моє дитинство. Побачив двох дорослих лебедів та цього маленького грайливого лебедя. Здається, щаслива родина, але на жаль, це не так...

Люди приходять та годують лебедів біля берега. Але дорослі лебеді не підпускають молодого Феріка підплисти та поїсти. Відганяють та переслідують його.

Зі слів небайдужих жінок, які приходять підгодовувати лебедів, я дізнався, що Феріко тут із середини літа. Також розповіли, що була жорстка боротьба за територію, яку, на жаль, батьки Ферка програли та відлетіли кудись в район озер по вул. Фізкультурна.

Трохи сумний репортаж вийшов, але Феріко не один! Навіть пес-охоронець у нього є, який гавкає з берегу і відганяє дорослих лебедів, щоб Фері зміг підплисти до берега та поїсти. Зрештою, жінкам вдається його погодувати, щоб дорослі лебеді не помітили.

Я вірю, що з часом ситуація зміниться на користь Феріка, який зможе дати відсіч непривітнім старшим сусідам.

P.S. Якщо захочете прийти погодувати лебедів, категорично  не раджу брати хлібо-булочні вироби для цього..."

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів