Завершилося голосування за проєкти «Бюджету громадської ініціативи» Ужгорода

Завершилося голосування за проєкти «Бюджету громадської ініціативи» Ужгорода
Напередодні, 15 листопада, завершилося голосування за проєкти «Бюджету громадської ініціативи» Ужгорода, яке тривало з 2 листопада. Як інформує управління економічного розвитку міста, автори проєктів мобілізували на підтримку своїх ідей загалом 2359 ужгородів.

 

Серед проєктів, за які віддали найбільше голосів, – «Сучасний мультифункціональний спортивний майданчик на території УСЗОШ І ст. №1 з поглибленим вивченням англійської мови», «Реконструкція басейну в ЗДО №36», «Мультифункціональні двори-спорт і дозвілля в Новому районі». «Ужгород – гуманне місто», «Встановлення підземних сміттєвих контейнерів», «Сучасний безпечний дитячий майданчик по вул. Олександра Можайського, 7», «Освіта людей похилого віку. Дати надію», «Мультифункціональний спортивно-оздоровчий майданчик».

Переможців обере експертна комісія, до складу якої входять депутати міської ради, працівники структурних підрозділів міської ради та представники громадськості. На реалізацію проєктів-переможців передбачено із міського бюджету загалом 5 мільйонів гривень: на всі локальні проєкти – до 1,75 млн грн, на великі – до 3,25 млн грн. Нагадаємо, цьогоріч ужгородці подали 32 проєкти загальною очікуваною вартістю понад 17,5 мільйонів гривень.

 

16 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів