Актуальна інформація про діяльність Юридичної клініки УжНУ

Актуальна інформація про діяльність Юридичної клініки УжНУ
Юридична клініка за підтримки Міжнародного Фонду в рамках проекту «Правова допомога, як ключовий інструмент, спрямований на сприяння громадянами у вирішенні життєвих кризових питань, захист їх прав та інтересів, під час пандемії Covid-19» Запрошує вас прийти до нас і отримати безкоштовну юридичну консультацію з різних галузей законодавства. (м. Ужгород, вул. Капітульна, 26, каб.23 (навпроти Ужгородського Замку))

 

Також, завітати на нашу сторінку Юридичної клініки у Фейсбук продивитись рубрику з  18 актуальних тем в період пандемії COVID-19 (за посиланням одна із таких тем). Ці теми досі є актуальними, кожен зможе для себе знайти відповіді на важливі для нього запитання. Також, можете ознайомитись з матеріалами інформаційно – методичного забезпечення на тему: «Окремі аспекти надання правових послуг та консультування в умовах карантину (COVID-19).

Сподіваємось, що ми були корисними для вас та змогли допомогти вирішити важливі питання, що виникали у цей складний для Держави та світу час, в період пандемії COVID-19.

Для отримання безкоштовної юридичної консультації фізичним та юридичним особам звертайтесь за телефоном (0312) 61-49-14 або e-mail: [email protected]. Графік надання консультацій: пн-пт 14.00-18.00.

Матеріал підготовано за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження" у межах проекту «Правова допомога, як ключовий інструмент, спрямований на сприяння громадянами у вирішенні життєвих кризових  питань, захист їх прав та інтересів, під час пандемії Covid-19».

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією  Міжнародний Фонд Фонд у соціальних мережах.

 

04 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів