Три цікаві послуги в ужгородському кінокомплексі Доміон, про які ви могли не знати

Три цікаві послуги в ужгородському кінокомплексі Доміон, про які ви могли не знати
Уже майже рік, як світ змінив свій хід життя. Змінилися і способи проведення дозвілля. Вже практично немає вечірок, фестивалі та ярмарки відійшли у минуле. Однак із доступних досі залишаються походи у театри й кіно. Хоча і з обмеженнями. Ми дізналися про три цікаві послуги в кінокомплексі Доміон, які допоможуть урізноманітнити і будні, й свята. А ще – зробити особливим один із найважливіших днів у житті.

 

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ У КІНО

Переглянути фільм до душі й відсвяткувати День народження за святковим столом – перша пропозиція у нашому списку. 

Що входить? У вашому розпорядженні буде відкритий рестобар кінокомплексу. Сюди ви можете замовити піцу чи принести з собою інші страви й десерти. Кухня у кінокомплексі наразі не працює. Напої також можна брати свої чи замовляти на барі. Можна встановити власну святкову фотозону. За потреби столи вам застелять скатертинами. А от посуд краще взяти свій, одноразовий чи звичайний.

Вартість: БЕЗКОШТОВНО у разі придбання 10 і більше квитків на кіносеанс. Якщо хочете скористатися рестобаром без походу у кіно чи з меншою кількістю осіб, оренда складатиме 600 гривень за 3 години. Квитки на кіносеанс у вартість не входять.

ОРЕНДА ДИТЯЧОЇ КІМНАТИ

Відсвяткувати дитячий день народження чи просто влаштувати цікаве дозвілля можна в ігровій кімнаті Доміону.

Що входить? Тут на малюків чекає лабіринт, батут, активні настільні ігри, а ще є столики, де можна розкласти смаколики й напої. У такому випадку в дитячій кімнаті вас ніхто не потурбує і діти зможуть провести час у своїй компанії.

Вартість: 200 гривень з однієї дитини безлімітно. У вартість входить 8 жетонів.

ОСВІДЧЕННЯ У КОХАННІ \ СЮРПРИЗ-ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Найромантичніша і, на думку редакції, найоригінальніша пропозиція кінокомплексу. Таке освідчення чи вітання запам'ятається на все життя!

Що входить? Ви можете обрати, коли саме відбудеться освідчення або привітання з Днем народження, чи будуть при цьому сторонні люди у залі. Для цього потрібно мати відео, яке ви бажаєте транслювати на екрані кінотеатру. Сюрприз можна реалізувати у перерві між сеансами чи після їх завершення, а можна й перед кінопереглядом або одразу після нього, коли у залі є люди. Подарувати неймовірні емоції легко!

Вартість: 1000 гривень. Відео ваше.

фото ілюстративне


Адреса кінокомплексу: м.Ужгород, вул. Минайська, 40

Телефон для довідок: +38 (099) 023-14-13

ДОВІДКОВО: графік роботи кінокомплексу Доміон у новорчіно-різдвяний період незмінний. За винятком двох скорочених днів: 31 грудня та 6 січня останнього сеансу в Доміоні не буде. 1 і 7 січня – повний робочий день. 

8 січня кінотеатр закривається на карантин зимових канікул, який триватиме в країні до 24 січня.

Тож встигніть сходити у кіно й беріть на замітку цікаві ідеї для святкувань. Актуальний розклад сеансів ТУТ.

  • ТОП фільмів від Uzhgorod.net.ua для карантинного вечора ТУТ 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів