Новий автобусний маршрут №38: ужгородка подякувала, що її петицію підтримали

Новий автобусний маршрут №38: ужгородка подякувала, що її петицію підтримали
Анжеліка Машкаринець-Бутко написала свої враження від запроваження нового маршруту № 38 в Ужгороді.

 

"Доброго вечора,шановні пані і панове!

Сьогодні поїхав в нашому місті Ужгороді новий маршрут під номером 38.Це саме той автобус, що започаткований з моєї ініціативи та за функціонування якого, я написала колективне звернення і збирала підписи батьків дітей-школярів, мешканців району вул. Загорської, виступала на телебаченні, створила електронну петицію, яку підтримали 256 ужгородців.

Дуже вдячна всім,хто мене підтримав.Також і начальнику транспортного відділу П. І. Бобику, та нашому меру Б.Є. Андріїву, які пішли мені назустріч у вирішенні цієї актуальної проблеми!

Отже, цей маршрут вирішить питання, щодо автобусного сполучення між частиною вул. Загорської із площею Шандора Петефі, що важливо для учнів, які їздять до шкіл номер 5 та 9. Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН".

Крім того, враховуючи, що маршрут охоплює вул. Митну, вул Івана Франка та сполучає їх з УжНУ,студенти, які проживають у гуртожитку номер 1, також зможуть користуватися сучасним, комфортним, комунальним транспортом", – пише Анжеліка Машкаринець-Бутко.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів