Доглядати за лежачими хворими потрібно делікатно: як підібрати підгузки для дорослих

Доглядати за лежачими хворими потрібно делікатно: як підібрати підгузки для дорослих
У деяких життєвих ситуаціях памперси для дорослих виконують важливу роль.

 

Памперси використовують не лише для догляду за лежачими хворими, а й за людьми після операції, які мають нетримання сечі. Якщо ви знаходитесь у подібній ситуації, інформація, як підібрати підгузки для дорослих, аби вони були зручними та захищали від протікання, буде для вас актуальною.

Існують різні види памперсів для дорослих: які з них обрати?

Під час догляду за хворими людьми важлива делікатність. Перш за все потрібно розуміти, що багатьом людям соромно використовувати підгузки, відчувати свою слабкість і нездатність контролювати власне тіло. Тому потрібно набратись терпіння та пояснити людині, що сучасні засоби гігієни допоможуть їй відчуватиме себе захищеною та впевненою у собі. А це прискорить процес одужання.

Памперси бувають різного виду, розміру, форми та ступеня поглинання. Зазвичай вони складаються з трьох шарів: внутрішнього, абсорбенту та зовнішнього. Найбільш комфортними вважають підгузки, що «дихають». Їхній верхній шар пропускає повітря та попереджає попрілості на шкіри. Цей шар також захищає від протікання. Внутрішній матеріал повинен бути гіпоалергенним. А між ними розташований спеціальний целюлозний наповнювач, який поглинає рідину.

Розмір памперса залежить від обсягу талії та стегон, тому перед покупкою варто зробити заміри. Від цього залежить, наскільки щільно підгузки прилягатимуть до тіла і забезпечуватимуть захисну функцію. Купити підгузки для дорослих можна в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/categorys/166659/.

Перед покупкою також потрібно звернути увагу на об’єм рідини, які вони здатні поглинати. Є памперси зі звичайною поглинальною здатністю об’ємом 700 мл, а є з підвищеною, високою та дуже високою – до 3000 мл. Існують денні та нічні моделі. Останні зазвичай поглинають більше рідини.

Також зверніть увагу на форму. Вони бувають відкриті, напіввідкриті та закриті. Перші не мають застібок, тому фіксуються сітчастими трусиками. Другі не закривають стегна, але мають фіксатори. Така конструкція попереджає потертості. Ці моделі обирають дуже худим, або дуже повним людям. Треті фіксуються на тілі за допомогою наліпок. Краще обирати ті, де наліпки багаторазові.

Бувають також жіночі та чоловічі підгузки. Останні мають спеціальну кишеньку спереду.

Кому підійдуть поглинальні труси

Труси часто використовують активні люди, які через хворобу, або під час вагітності мають нетримання середнього, або важкого ступеня. Їх одягають замість білизни, оскільки вони виглядають однаково, не шарудять і їх непомітно під одягом. Хороші гігієнічні труси здатні вбирати великий об'єм рідини, а також блокують запахи. Змінювати їх рекомендують кожні вісім годин.

Перш ніж купити памперси для дорослих, або поглинальні труси, варто проконсультуватися з лікарем. Він порадить, які засоби особистої гігієни найкраще підійдуть у вашому випадку.

 

08 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів