Робоча група, створена для контролю роботи забудовників, засідала в Ужгороді

Робоча група, створена для контролю роботи забудовників, засідала в Ужгороді
Група створена для контролю, як забудовники виконують визначені їм вимоги, продовжує працювати.

 

Нагадаємо, завдання групи – виявляти факти недотримання забудовниками містобудівних умов та обмежень, технічних умов, виданих експлуатуючими організаціями при прийнятті в експлуатацію завершених будівництвом об’єктів; будівельних робіт, які ведуться без дозволу або реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт на стадії видачі містобудівних умов та обмежень. Її очолює заступник міського голови Іван Шимон, до складу входять представники різних підрозділів міської ради, підприємств, які надають послуги (газо-, електропостачання тощо), ДСНС, Держпродспоживслужби, депутати та члени виконкому.

На сьогоднішньому засіданні розглянули можливість прийняття в експлуатацію двох об’єктів. По-першому – реконструкції житлового будинку за адресою вулиця Юрія Гагаріна,135 – забудовник не отримав технічні умови ні на благоустрій території, ні на відведення поверхневих дощових стоків, не уклав договір із фірмою «АВЕ Ужгород» на вивезення сміття для об’єкту комерційного призначення, який там планують розмістити. Відтак забудовнику відмовили прийняти об’єкт в експлуатацію і зобов’язали виправити недоліки.

На другому об’єкті – за адресою вулиця Минайська, 54 – забудовник належно облаштував парковку для авто, виконав усі вимоги, крім встановлення відеонагляду та приєднання його до загальноміської мережі відеоспостереження. Рекомендували також укласти договір для вивезення відходів від комерційної діяльності. Члени комісії прийняли рішення погодити прийняття в експлуатацію, але за умови, що забудовник виконає те, на що йому зауважили.

Зазначалося також, що забудовники багатоповерхівок на вулиці Олександра Хіри, 4а, 6а, і корпусу готелю на вулиці Верховинській, яких заслуховували на минулому засіданні робочої групи 29 січня, виправили всі зауваження.

Заступник міського голови Іван Шимон на сьогоднішньому засіданні робочої групи доручив головному архітектору міста в обов’язковому порядку прописувати у містобудівних умовах та обмеженнях вимогу про отримання технічних умов на благоустрій та водовідведення поверхневих стоків під час будівництва та реконструкцій об’єктів.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів