Закарпатцям розповіли, як можна зареєструватися на вакцинацію

Закарпатцям розповіли, як можна зареєструватися на вакцинацію
Записатись в чергу на вакцинацію від COVID-19 можна онлайн. Зробити це можливо через застосунок та портал "Дія". Про це повідомила головна епідеміологиня області Вікторія Тимчик. За її словами, є кілька способів, щоб зареєструватися на щеплення.

 

Олег Стащишин 1 березня записався в чергу на щеплення від COVID-19 через застосунок "Дія". "Я зранку побачив оновлення застосунку "Дія" і якраз там було в поясненні написано, що включає в себе запис на чергу до вакцинації, — розповів чоловік. — Здається, у вкладці "Послуги", є вкладка "Запис на чергу". Процес укладається в три дії і може займати секунд 15".

Пів року тому Олег перехворів на COVID-19. Лікуватися йому довелося майже місяць. Каже: це одна із причин, чому він вирішив зробити щеплення.

"Більше не хочеться хворіти на цю хворобу. Це перша причина. А друге, я очікую, що в Європі й узагалі по світу запровадять якийсь паспорт вакцинації, щоб можна було поїхати за кордон влітку, або відчувати себе більш вільним", — сказав Олег Стащишин.

Зареєструватися на вакцинацію можна онлайн, або подзвонивши до сімейної амбулаторіїСуспільне Закарпаття

Записатися у чергу на вакцинацію можна і на порталі "Дія". Для цього потрібно обрати пункт "Здоров’я". Далі – "Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19". Після цього треба вказати сферу вашої діяльності, за якою визначатимуть, під час якого етапу вас щепитимуть. Далі треба обрати регіон та місто чи район.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів