Закарпатців закликали берегти довкілля і відмовлятися від паперових рахунків за енергоносії

Закарпатців закликали берегти довкілля і відмовлятися від паперових рахунків за енергоносії
Відмовлятися від паперових рахунків, а отже, заощаджувати папір та берегти довкілля закликає ТОВ «Закарпаттяенергозбут». Це дуже легко зробити, якщо користуватися сучасними дистанційними сервісами, за допомогою яких можна не тільки формувати й отримувати рахунки в онлайн режимі, а ще й сплачувати без комісії!

 

Як відмовитися від паперового рахунку?

Дуже просто! ТОВ «Закарпаттяенергозбут» пропонує своїм побутовим споживачам зручний сучасний сервіс – електронну абонентську книжку, яка вже добре відома багатьом.

За допомогою цього сервісу можна контролювати споживання електроенергії та газу, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, що вкрай важливо в нинішніх умовах поширення коронавірусу, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії. Важливо: при розрахунках через абонкнижку комісія зі споживача не знімається!

Саме в Електронній абонкнижці й запроваджена можливість відмови від паперових рахунків: у розділі «Загальна інформація» є панель під назвою «Актуальний рахунок». Якщо ви поставите галочку у відповідне віконечко з написом «Відмова від отримання паперового рахунка», то ТОВ «Закарпаттяенергозбут» більше не надсилатиме вам паперові рахунки, ви ж зможете формувати їх самі в Особистому кабінеті й одразу оплачувати.  

Тим споживачам, які досі не зареєстровані в Електронній абонкнижці, але теж хочуть долучитися до хорошої справи збереження екології, пропонуємо спробувати цей електронний сервіс і переконатися в його зручності та дієвості.  

Зареєструватися  в Електронній абонкнижці дуже просто – вона розміщена на офіційному сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за посиланням: https://pay.zakarpatzbut.energy/home

 

У разі, якщо у вас виникають запитання щодо реєстрації в Електронній абонкнижці чи щодо відмови від паперових рахунків, ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером 0-800-50-59-60 чи Інформаційно-консультаційного центру товариства за міським номером (0312) 42-99-92. Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 - 12:48).

Будьмо свідомими, давайте разом збережемо природу для нащадків!

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

11 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів