Міський голова Ужгорода поспілкувався з місцевими підприємцями, які виступають за зняття карантинних обмежень

Міський голова Ужгорода поспілкувався з місцевими підприємцями, які виступають за зняття карантинних обмежень
Про це інформує Ужгородська міська рада.

 

Міський голова Богдан Андріїв поспілкувався із підприємцями, які сьогодні на площі Поштовій в Ужгороді виступали за зняття карантинних обмежень та, відповідно, відновлення їхньої роботи. Богдан Євстафійович зазначив, що розуміє, наскільки складно зараз бізнесу, який через віднесення Закарпатської області до «червоного» рівня епідемічної небезпеки не працює вже місяць, та й загалом постраждав від тривалих обмежень через карантин.

Сьогодні, за інформацією голови Закарпатської облдержадміністрації Анатолія Полоскова, перший день, коли за контрольними показниками епідемічної ситуації наша область вийшла на рівень «помаранчевої зони». Зменшилася завантаженість ліжок у відділеннях для хворих на COVID- 19 до 57%, ліжок, до яких підведений кисень, – до 44,4%.

Рішення про перехід Закарпаття на рівень із менш суворими обмеження приймає Державна комісія ТЕБ та НС, і показники повинні бути стабільними впродовж кількох днів. Якщо всі дотримуватимуться протиепідемічних вимог, то вже ближчим часом область зможе вийти із суворого карантину.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів