Закарпаття отримало другу партію вакцини AstraZeneca

Закарпаття отримало другу партію вакцини AstraZeneca
Нову партію вакцини AstraZeneca, вироблену в Південній Кореї, одержали сьогодні, 26 квітня, на Закарпатті. Про це повідомила головна епідеміологиня області Вікторія Тимчик.

 

За словами Тимчик, Закарпаття отримало 8600 доз вакцини AstraZeneca. Водночас область ще має 270 доз AstraZeneca (Covishield) індійського виробництва, які не використали станом на сьогоднішній ранок. Залишки препарату мають розподілити для населення 26 і 27 квітня. Загалом в області було 14, 5 тисяч доз цієї вакцини.

"Для кого ця вакцина зараз передбачена? Для тих, хто вакцинувався з 26 лютого до 4 березня (частина буде виділена і зарезервована, як на другу дозу для щеплення). Ревакцинації в нас почнуться приблизно з 20 травня. Також заплановано використання цієї вакцини для масового щеплення усіх, старше 65 років", — каже Вікторія Тимчик.

Для того, щоб скористатися вакциною, потрібно звернутися до сімейного лікаря або амбулаторії за місцем проживання. Щеплення можна отримати, за словами Тимчик, вже цього тижня. Людей віком від 65 років планують вакцинувати з 28 до 30 квітня.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів