Де в Мукачево суші з безкоштовною доставкою — огляд закладів

Де в Мукачево суші з безкоштовною доставкою — огляд закладів

 

Безкоштовна доставка суші в Мукачево – міф чи реальність? Поціновувачі японської кухні розуміють, що отримати зовсім безкоштовно послуги кур’єрів від закладів в цілому реально. більшість ресторанів японської кухні пропонує таку послугу. Але є одне «але» - ресторани обговорюють деякі вимоги для того, щоб доставка дійсно могла відбуватися безкоштовно. Неможливо сказати, що умови складні, але вони є і з ними потрібно рахуватися. Пропонуємо невеликий огляд закладів, де можна тримати безкоштовні послуги доставки.

Суші Мастер

Ресторан японської та паназійської кухні з дуже широким меню. Тут багато цікавих страв, які можна скуштувати у зручному для клієнта місці, бо заклад працює тільки з доставкою. Але це не заважає йому отримувати чудові відгуки та займати позиції лідера серед інших ресторанів японської кухні у місті.

Секрет популярності такий:

  1.               
  2. Контроль якості інгредієнтів та страв – тут обирають найкращих постачальників, перевіряють свіжість інгредієнтів та обирають найкращі рецепти, які точно сподобаються гостям.
  3.               
  4. Широкий вибір страв у меню – крім ролів та суші мережа пропонує супи, салати, воки та закуски. Можна знати трохи десертів та інші цікаві пропозиції.
  5.               
  6. Доставка – швидкі кур’єри привезуть страви за годину з моменту оформлення замовлення. Іноді можуть бути затримки, але вони зустрічаються досить рідко.
  7.               
  8. Самовивіз – зручна послуга для тих, хто не хоче чекати або любить самостійно забирати страви, замовлені в ресторанах.
  9.               
  10. Акції та знижки – вони діють постійно на сети, але набори час від часу змінюються. Також є знижка для іменинників у розмірі 20% на замовлення. Але це ще не все. Потрібно слідкувати за розділом на сайті ресторану, де періодично можуть з'являтися інші цікаві пропозиції, які допомагають заощаджувати.

Ну й звичайно, закладу не було б у переліку, якби тут не пропонували безкоштовну доставку. Кур'єри привезуть замовлення по місту при умові придбання страв на суму від 200 гривень.

Осама

Чудовий заклад з гарним меню. тут смачні суші та роли, цікаві сети. більш у закладі не можна знайти нічого, але це гарантує високу якість саме улюбленої страви більшості людей. Бо у такі ресторані клієнти завжди приходять саме заради ролів.

Швидкість виконання замовлення на високому рівні, є доставка. Для клієнтів, що зробили замовлення на 250 гривень та більше, кур’єри привезуть замовленні зовсім безкоштовно. У іншому разі доведеться заплатити додатково 30 гривень.

PARADISO RESTO PIZZA

У меню цього закладу не тільки піца, але й роли. І це досить цікаво, тому що дозволяє обирати улюблені страви для всіх. Доставка замовлення можлива за будь-якою адресою. Але безкоштовним вона буде за умови замовлення на 400 гривень. Якщо сума нижче, доплата складає 30 гривень.

У всіх закладах досить лояльні умови, які дуже легко виконати, особливо при умові замовлення страв хоча б на двох. Тому отримувати безкоштовну доставку просто, мерщій обирайте улюблені сети для гарного вечора.

 

29 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів