В Ужгороді відбулося засідання депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури

В Ужгороді відбулося засідання депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури
Чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбулося напередодні в Ужгородській міській раді. Депутати розглядали звернення від громадян та юридичних осіб, які надійшли до Центру надання адміністративних послуг.

 

Зокрема, розглянули заяви учасників АТО та учасників бойових дій щодо надання дозволів на розробку проєктів землеустрою на відведення земельних ділянок із подальшою передачею їх у власність. Також вивчали звернення фізичних та юридичних осіб про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок у натурі (на місцевості), щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, щодо оренди земельних ділянок, надання земельної ділянки у постійне користування, затвердження звіту з експертної грошової оцінки землі. Розглянули й низку питань, які зняли на довивчення на попередніх сесіях Ужгородської міської ради.

Крім того, провели прийом громадян, які зверталися із зазначених вище питань до міської ради. За підсумками засідання сформують пропозиції та зауваження для підготовки проєктів рішень для розгляду на сесії Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів