Завершили асфальтування велосипедної доріжки на Слов'янській набережній в Ужгороді

Завершили асфальтування велосипедної доріжки на Слов'янській набережній в Ужгороді
Відрізок біля проїжджої частини від Боздоського парку і до вулиці Миколи Бобяка. Далі там будуть вимощувати плиткою пішохідну доріжку.

 

Як повідомив міський голова Богдан Андріїв, ще одне відгалуження велодоріжки, до мосту біля колишньої "Нової лінії", зараз "Епіцентру-2", вже зробили раніше. Для зручності там збудували пандус для маломобільних людей, мам із дитячими візочками, велосипедистів, залишилося змонтувати деякі деталі і прибрати після ремонту. Ще трохи, і будуть повністю готові ці нові велосипедна та пішохідна доріжки – від транспортного мосту Масарика, від готелю "Ужгород" і аж до двох виходів на вулицю Миколи Бобяка. Поставлять нові лавиці, урни, велопарковки. А на самій вулиці Миколи Бобяка заплановано збудувати тротуар із велодоріжкою до вулиці Тиводара Легоцького, де теж триває капремонт, який передбачає облаштування тротуарів з велодоріжками.

Ще у планах – розпочати капітальний ремонт вулиці Олександра Богомольця – дорожнє покриття, тротуари з велодоріжками і коли його завершимо, велодоріжки з'єднають міст Масарика (через Слов'янську набережну, вулиці Миколи Бобяка, Тиводара Легоцького) з раніше зробленою доріжкою для велосипедистів на вулиці Михайла Грушевського.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів