8 років в'язниці: суд оголосив вирок у справі безвісти зниклого Василя Гоблика

8 років в'язниці: суд оголосив вирок у справі безвісти зниклого Василя Гоблика
До 8 років ув'язнення засудили двох закарпатців. Їх Виноградівський районний суд визнав винними у незаконному позбавленні волі людини, що спричинило тяжкі наслідки, — розповіла речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк. Йдеться про справу щодо безвісного зникнення 30-річного Василя Гоблика, жителя Виноградова.

 

За її словами, у ході досудового розслідування слідчі з’ясували, що в травні 2020 року у нього виник конфлікт з 27-ми та 26-річними місцевими мешканцями.

"Того вечора молодики побили потерпілого та, відібравши особисті речі, залишили його неподалік одного з магазинів. Надалі, продовжуючи свої злочинні дії, перевезли тіло непритомного чоловіка у безлюдне місце та залишили на березі річки Тиса", — розповіла речниця.

Вчора, 10 червня, Виноградівський районний суд оголосив вирок у справі зникнення безвісти Василя Гоблика — по 8 років позбавлення волі кожному з обвинувачених за ч. 2 ст. 187 та ч. 3 ст. 146 КК України.

"За фактом зникнення 30-річного виноградівця матеріали виділені в окреме провадження за ч. 1 ст. 115 КК України", — розповіла речниця.

Наразі вирок ще не набув законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів