Відродження соціального партнерства на Закарпатті

Відродження соціального партнерства на Закарпатті
29 липня 2021 року, після довготривалої паузи у співпраці, відбулась зустріч голови Федерації роботодавців Закарпаття Володимира Панова з новообраним головою Закарпатської обласної ради професійних спілок Іваном Зелінським.

 

У зустрічі в офісі Федерації роботодавців Закарпаття також взяли участь Валентина Непійпова – виконавчий директор організації роботодавців «Обласне об’єднання роботодавців Закарпаття» та Сергій Баранчиков – завідувач прес-центром Облпрофради. В ході зустрічі обговорили оновлений варіант співпраці в напрямку соціального діалогу та вирішення проблем в соціально-економічній сфері. Окрему увагу було приділено питанню розробки проекту територіальної угоди на підставі Закону України «Про соціальний діалог в Україні». Першочерговим завданням для синергії двох рушійних сил сторін роботодавців та профспілок було визначено зміцнення партнерських зв’язків та співпраці, оскільки саме роботодавці та профспілки є фундаментом економіки регіону.

В рамках зустрічі прийнято рішення щодо підписання Угоди про співробітництво між Федерацією роботодавців Закарпаття та Закарпатською обласною радою професійних спілок з метою розробки програми заходів, спрямованих на вирішення проблем соціально-економічного характеру. Сторони висловили сподівання на подальшу ефективну співпрацю та створення дієвого механізму впливу на прийняття необхідних управлінських рішень органами виконавчої влади, спрямованих на створення економічно- привабливого середовища в Закарпатті.

Обласна федерація роботодавців Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів