Закарпатська ДПС: нараховані податки і збори можна сплатити через «Електронний кабінет»

Закарпатська ДПС: нараховані податки і збори можна сплатити через «Електронний кабінет»
У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області нагадують, що Державною податковою службою запроваджено низку електронних сервісів, найпопулярнішим з яких є «Електронний кабінет».

 

Відтак, використання «Електронного кабінету» дає змогу заощадити кошти та час платників податків, оскільки тут можна у будь-який час отримати необхідну податкову інформацію та сплатити зобов’язання з податків і зборів.

Зокрема, в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини електронного кабінету платник має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів та може дізнатись про суму нарахованих та сплачених податків, недоїмки чи переплати, нарахованих штрафів тощо. Також тут можна переглянути дані щодо сплати податків за попередні роки з детальною інформацією в розрізі проведених операцій. Для зручності тут знаходиться інформація  про реквізити бюджетних рахунків.

Крім цього, меню «Стан розрахунків з бюджетом» надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти.

Після натискання кнопки «Сплатити» відбувається перехід на сайт платіжної системи, автоматично заповнюються всі необхідні платіжні реквізити. Користувачу достатньо зазначити суму і реквізити платіжної картки.

Важливо, що у разі формування розрахункового документа через «Електронний кабінет» такі поля заповнюються автоматично.

Нагадаємо, робота у приватній частині електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

ДПС у Закарпатській області

 

04 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів