Рекомендації для незалежного електропостачання підприємств від Vinur

Рекомендації для незалежного електропостачання підприємств від Vinur

 

Сучасні технології, засновані на відновлювальних джерелах енергії від "Vinur" - раціональне вирішення проблеми забезпечення електроенергією і теплом будинків, дач, підприємств, віддалених населених пунктів, які не мають можливості бути підключеними до енергетичних магістралей. Головна мета компанії "Вінур" - впровадження сонячних електростанцій, вітрогенераторів, повноцінних геліосистем для ГВП та опалення, в системи енергозабезпечення в по всій Україні.

Незалежне електропостачання підприємств в Україні в 2021 році

Електроенергія забезпечує роботу всіх ключових систем промислової організації. З його допомогою забезпечується подача тепла, контроль, регулювання різноманітних виробничих комплексів, а також функціонування складних автоматичних систем: охоронних організацій, пожежної безпеки, зв'язку, оповіщення. Тому в 2021 році в Україні для успішного функціонування і розвитку промислового підприємства, для компанії “Вінур” питання забезпечення відновлювальною електроенергією є одним з найбільш значущих.

Способи незалежного електропостачання підприємств

Для автономного електропостачання застосовуються різні джерела енергії. Найбільш популярні - електрогенератори. Такі генератори є повноцінними автономними електростанціями, складаються вони з двигуна і безпосередньо генератора струму.

Електрогенератори від "Вінур" розрізняються за типом палива, яке використовується для роботи двигуна, а тому бувають бензиновими, дизельними і газовими.

  • Бензинові автономні системи електропостачання прості у використанні, компактні і відносно недорогі, але витрачають багато палива, тому їх доцільно використовувати в якості незалежного джерела струму.

  • Дизельні електростанції коштують дорожче бензинових, їх конструкція складніше, але в експлуатації вони більш економічні і вимагають менше витрат. Такі установки використовуються для організації повнофункціональних автономних систем електропостачання на різних об'єктах.

  • Газові системи використовуються на великих промислових і інфраструктурних об'єктах. Вони відрізняються великими габаритами і високою ціною, при цьому виробляють енергію з дуже низькою собівартістю і мають тривалий термін експлуатації.

Рекомендації

Вся проблема автономного електропостачання підприємства впирається в джерела незалежного постачання електроенергії , яких на сьогодні досить обмежена кількість. Їх можна порахувати на пальцях - це дизельний, бензиновий або вітрогенератор, також популярні сонячні батареї та акумулятори. Всі ці джерела мають як свої переваги і недоліки і щось радити однозначно важко. Фахівці з компанії "Вінур" допоможуть підібрати правильне обладнання індивідуально під кожен проект.

Висновки

Незалежне електропостачання промислових підприємств дозволяють налаштовувати, регулювати генераторное обладнання, а також самостійно контролювати вироблення і розподіл потужностей. Точна настройка генераторного обладнання дає можливість найбільш ефективно використовувати електричні мережі організації.

Основні причини для переходу на автономне електропостачання:

  1. необхідність безперебійного забезпечення енергоресурсами;

  2. самостійний контроль вироблення і розподілу;

  3. економія фінансових коштів підприємства;

  4. отримання електрики в умовах відсутності інфраструктури централізованого постачання.

 

03 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів