На КПП "Вишнє Нємецьке" запрацював новий сканер контролю автомобілів

На КПП "Вишнє Нємецьке" запрацював новий сканер контролю автомобілів
Новий сканер не тільки допоможе зробити перевірки більш ефективними, але й збільшить пропускну здатність пункту пропуску.

 

Як зазначають в пресслужбі Фінансової інспекції Словаччини, прикордонний нову стаціонарну інспекційну систему сканування (МКС) запустили 4 вересня на переході Вишнє - Нємєцьке для модернізації словацько-українського кордону.

Інспекційна система сканування буде використовуватися для сканування вантажних автомобілів та легкових автомобілів. Принцип його дії полягає у використанні пучка рентгенівського іонізуючого випромінювання, що генерується в системі електронного лінійного прискорювача. Він проникає через сканований об’єкт і використовує електронні модулі для створення цифрового зображення об’єкта, яке передається на монітори в кімнаті оператора. Тут сканування оцінюється за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.

"Розгортання найсучасніших технологій у поєднанні з кваліфікованими кадрами збільшить поточну пропускну здатність вантажних автомобілів щонайменше на 50%. Водночас новий сканер підвищить ефективність процесу сканування та підвищить рівень митного контролю", - сказав президент фінансової адміністрації Іржі Жежулка.

Mukachevo.net

 

04 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів