Veloforum – уперше в Ужгороді та трьох містах України онлайн

Veloforum – уперше в Ужгороді та трьох містах України онлайн
Міжнародна конференція Veloforum 2021 через пандемію відбудеться онлайн та в чотирьох містах України: основна програма в Ужгороді та хаби в Одесі, Бердянську і Краматорську. Темою конференції, яка пройде 17-19 вересня, є велотуризм.

 

Veloforum – це єдина конференція в Україні на перетині транспортної політики, сталого місцевого розвитку і громадянського суспільства. Цього року подія проходить під гаслом «Велотуризм – запорука сталого розвитку територій». Протягом трьох днів в Ужгороді будуть лекції, презентації досліджень, дискусії, воркшопи за участю понад 50 експертів та експерток з України та світу, а також екскурсії та кіно.

Мета конференції – поширити кращі практики велотуризму в Україні та за кордоном, актуальний досвід українських міст у розвитку велоінфраструктури, новини національного законодавства про велотранспорт і сучасні рішення для розвитку сталої мобільності. Програма конференції доступна на сайті.

Аудиторіями Veloforum 2021 є представники та представниці інституцій місцевої влади, містопланування та транспортної інфраструктури, бізнесу, громадського сектору та студентства з усієї України. Для перегляду подій Veloforum 2021 онлайн прохання зареєструватися: https://bit.ly/3v4lY7n

Veloforum 2021 відбудеться в Ужгороді як частина транскордонного проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території». Проєкт реалізується Центром соціальних та ділових ініціатив (Яремче), Агентством сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «ФОРЗА» (Ужгород) у партнерстві з Пряшівською Велосипедною Групою Костітряс (Словаччина) та співфінансується ЄС у рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна. Співорганізаторами події є Ужгородська міська рада та U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), яка проводить Veloforum в Україні з 2008 року. Хаби в трьох містах України проходять за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів