В Закарпатській області сплачено понад 7 млрд гривень податків

В Закарпатській області сплачено понад 7 млрд гривень податків
Протягом січня-вересня 2021 року в Закарпатській області громадяни та суб’єкти господарювання перерахували до Зведеного бюджету 7 млрд 49 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. – Сума перерахованих коштів перевищує надходження січня-вересня 2020 року майже на 1 млрд 313 млн грн або 22,9%. Про це повідомив ЗМІ Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

 

Варто зазначити, що до місцевих скарбниць з початку року перераховано майже 4 млрд 319 млн грн, у порівняні з аналогічним періодом минулого року це на 21,3% більше. До державного бюджету спрямовано майже 2 млрд 731 млн грн, що на 25,5% більше ніж у січні-вересні 2020 року.

– Надходження до бюджетів усіх рівнів демонструють позитивну тенденцію, порівняно з відповідним періодом минулого року. Дякуємо громадянам та суб’єктам господарювання за сумлінну сплату податків та  демонстрацію високої податкової культури. Відзначу, що левова частка надходжень – це результат добровільного виконання конституційного обов’язку – сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Податкова служба покращила й надалі покращуватиме свою роботу, аби досягати приросту податкових надходжень, за рахунок ще більшого удосконалення електронних сервісів, ефективного адміністрування і загалом створення комфортних умов для ведення бізнесу, – підкреслює Олексій Петріченко.

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів