Понад 90 % освітян шкіл та садочків Ужгорода вакциновані від COVID-19 (ВІДЕО)

Понад 90 % освітян шкіл та садочків Ужгорода вакциновані від COVID-19 (ВІДЕО)
У 135 школах Закарпаття із 586-ти всі працівники щепилися від коронавірусу. Такі дані Суспільному 4 листопада озвучила директорка департаменту освіти ОДА Мар’яна Марусинець. Одна школа в області поки не досягла 80% вакцинації — це Ясінянська.

 

З понеділка, 8 листопада, нещеплені працівники закладів освіти не зможуть працювати на своїх посадах. Таке розпорядження видало Мінохорони здоров?’я і затвердив Кабмін. В Ужгороді провакцинуватися встигли понад 95% працівників усіх шкіл і 94% робітників садочків. Там, каже Мар’яна Марусинець, ознайомлені з наказом МОЗу і розпорядженням Кабміну щодо обов’язкової вакцинації працівників закладів освіти.

36 людей працюють у садочку №31 в Ужгороді. Всі вони вакциновані, — розповіла директорка Тетяна Кедюлич. За її словами, з 8 листопада їхній заклад працюватиме у звичному режимі, як і зараз.

"У мене всі довідки є: копії сертифікатів, а ті (вчителі, — ред.), які в перший раз – копія довідки, коли мають іти вдруге вакцинуватися, — пояснила директорка. — Лише є троє працівників, які зробили одну вакцину, тобто через два тижні вони вакцинуються в другий раз. Один був такий працівник, який донедавна, от він вакцинувався 2 дні тому, якби до останнього чекав. Щось у нього були певні особисті моменти – це стосувалося здоров’я. Є постанова, є, відповідно, документ, який регламентує, що люди повинні вакцинуватися".

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів