Засідання адмінкомісії в Ужгородській міській ради. Що розглянули?

Засідання адмінкомісії в Ужгородській міській ради. Що розглянули?
Понад три десятки протоколів про адміністративні правопорушення напередодні були у порядку денному чергового засідання адмінкомісії в Ужгородській міській раді. Заслуховували ужгородців, які прийшли на засідання комісії, і приймали рішення про накладання штрафів, зокрема щодо мінімального чи максимального розміру за кожне з правопорушень.

 

Найбільше протоколів було за порушення Правил благоустрою, насамперед, шість – за складування сміття, будматеріалів на зелених зонах, шин біля сміттєвих контейнерних майданчиків, розкидання сміття, захаращення непотребом. Працівниць двох торгових точок зловили за продажем тютюнових виробів неповнолітнім.

Розглянули також протоколи на ужгородця, який неналежно вигулював собаку; жінку, яка кричала і шуміла серед ночі, заважала сусідам; працівника залізничного вокзалу, котрий перебував на роботі напідпитку. Чималу суму доведеться сплатити водію, який допустив, що на проїжджу частину вулиці Андрія Палая вилилася бетонна суміш, працівниці банку за розклеювання рекламних плакатів на автобусній зупинці на вулиці Юрія Гагаріна.

Кілька протоколів розглянули за вивіски без дозвільних документів – на вулицях Підгірній, Підградській, Августина Волошина, Олександра Фединця, Івана Франка, проспекті Свободи, а ще кілька – за встановлення виносних рекламних конструкцій (штендерів) на вулиці Олександра Фединця, площі Шандора Петефі. Оштрафують також за літній майданчик-терасу без дозвільних документів біля кафе на проспекті Свободи, самовільно встановлені торгові точки з овочами та фруктами на вулицях Марії Заньковецької, Минайській.

Понесе відповідальність також ужгородець, який без оформлення дозволів проводив земляні роботи на вулиці Університетській. Власник магазину, у якого був відсутній договір на вивезення сміття, зважаючи на те, що уклав договір відразу після складання протоколу, відбувся зауваженням.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів