Аварійно-рятувальному загону спецпризначення УДСНС України в Закарпатті - 16!

Аварійно-рятувальному загону спецпризначення УДСНС України в Закарпатті - 16!
Урочистості з нагоди 16-ї річниці створення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Закарпатській області відбулися сьогодні в Ужгороді.

 

Зі святом рятувальників привітав і міський голова Богдан Андріїв – від громади Ужгорода подякував їм за відвагу та нелегку працю, за те, що завжди готові прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити життя людини.

В урочистостях також узяли участь перший заступник начальника Головного управління ДСНС України в Закарпатській області Володимир Ціцей, голова Ужгородської РДА Радіон Кіштулинець, депутати Ужгородської міськради Василь Козак та Григорій Шевчук, представники управління ДСНС.

Кращим працівникам Аварійно-рятувального загону вручили нагороди, відзнаки. За сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм Богдан Євстафійович вручив грамоти Ужгородської міської ради майору служби цивільного захисту Максиму Бойку, сержанту служби цивільного захисту Альберту Бірешу та працівниці загону Марії Рокеті.

Пресслужба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів