На Закарпатті до Дня Святого Миколая проведуть благодійну екскурсію на користь хворого хлопчика

На Закарпатті до Дня Святого Миколая проведуть благодійну екскурсію на користь хворого хлопчика

 

Дітей з батьками запрошують відвідати храм святого у селі Доробратово,  де зберігаються його мощі. Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив гід Максим Адаменко.

За його словами, екскурсію  у резиденцію Святого Миколая він організовує для школярів та діток з батьками.  Вони відбуватимуться  17 та 18 грудня .  Гроші з екскурсій перерахують хворому на СМА (спинно-м’язову атрофію) Павлику Мотичко. 

«Ми плануємо зустріч, вітальне слово та спільну молитву із священиком, розповідь про Миколая і його чесноти, коротку розповідь про історію церкви та привезення мощей Святого Миколая з м. Барі (Італія) в Доробратово. Також Миколай запросить кожного з діточок за іменем, щоб вручити подарунок, а згодом можна буде влаштувати  з ним фотосесію», - розповів Адаменко.

Гід закликав написати разом з дитиною листа Святому Миколаю, таким чином батьки знатимуть про  омріяний дитячий подарунок. На конверті можна вказати: 90113. Святому Миколаю Чудотворцю. с. Доробратово. Щоб не стояти в черзі у храмі, організатори просять зарезервувати час для зустрічі із Миколаєм за формою

Як  повідомляв Укрінформ, на Закарпатті уже більше року збирають кошти на лікування хворому на СМА Павлику Мотичку. Хлопчику виповнилося 2 роки, відтак, він обмежений у часі на зібрання коштів для рятівного уколу, у нього залишилося на це півроку. Наразі зібрано 60% необхідної суми, яка складає 2 млн доларів.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів