Закарпатські митники завітали до підшефних вихованців у школі-інтернаті, що в смт Великий Березний

Закарпатські митники завітали до підшефних вихованців у школі-інтернаті, що в смт Великий Березний
"Незважаючи на будь-які життєві обставини, діти мають відчувати любов, турботу та увагу до себе", - вважають на митниці.

 

Щороку, напередодні Дня Святого Миколая, закарпатські митники, підтримуючи багато років добру традицію, відвідують своїх підшефних вихованців загальноосвітньої санаторної школи-інтернат, що в смт Великий Березний. Особливо їм радіє малеча, приймаючи з неабиякою радістю рідних гостей, які приносять всілякі подарунки, проявляючи до діток справжню батьківську турботу.

У п’ятницю, 17 грудня, керівник Закарпатської миниці Ігор Безсмертний завітав у цей навчальний заклад. Для 150 учнів організовано пакунки із солодощами та фруктами від колективу Закарпатської митниці.

- Нехай у переддень Святого Миколая здійсняться усі ваші мрії та сподівання, - звернувся до діток Ігор Іванович, додавши: - Бо це свято наповнює кожного нас теплом, зігріває наші серця чудовими спогадами з дитинства. І, незважаючи на будь-які життєві обставини, діти мають відчувати любов, турботу та увагу до себе, ну і звісно, отримувати гостинці.

Через карантинні обмеження, цьогоріч концертно-розважальна програма була скорочена, але з новорічно-різдвяними піснями. Присутній був і дідусь Чудотворець – Святий Миколай, малеча прибрана у казкові костюми приємно дивувала яскравим виступом. Колектив вчителів разом з гостями, серед яких були і прикордонники з капеланом, з гордістю споглядали на талановиту молодь. Невеличкий святковий концерт довів, що сьогоднішні господарі школи – творчо обдаровані та різносторонньо розвинені.

До слова, це єдиний унікальний в Закарпатті навчальний заклад-інтернат для дітей із бронхо-легеневими та серцево-судинними захворюваннями. Багато вихованців – діти-сироти, напівсироти, а також із малозабезпечених сімей.

Закарпатська митниця

 

17 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів