Підсипання сіллю та робота спецтранспорту: як на Закарпатті розчищають дороги від снігу

Підсипання сіллю та робота спецтранспорту: як на Закарпатті розчищають дороги від снігу
49 спецавтомобілів використовують 24 грудня для прибирання доріг Закарпаття від снігу. Про це Суспільному повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг Закарпаття Василь Рурич. За його словами, йдеться про всі обласні дороги державного значення, які в нас на балансі.

 

Дороги в області почали розчищати о 3 годині ночі. На місцях працює техніка – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг Закарпаття Василь Рурич.

"Уже зранку була зроблена превентивна підсипка практично всіх доріг. Потім очищали снігову кашу з сіллю. Спочатку очищення й посипка йде найбільш аварійно-небезпечних ділянок, тобто підйоми й спуски, перехрестя, а потім територіальні дороги нижчого значення. Працює тільки техніка. Працювало 49 одиниць, це механізатори, відповідно, й чергові. 980 кілометрів – це всі обласні дороги державного значення, які в нас на балансі", — каже Василь Рурич.

"В Ужгороді дороги та тротуари почали підсипати з 12 години ночі, щоб на них не утворився лід", – каже директор комунального підприємства КШЕП Іван Довбак. За його словами, працівники підприємства розчищають тільки дороги та пішохідні части, а прибудинкові території та територію перед своїми закладами повинні розчищати підприємці.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів