Створений для гармонійного сімейного життя: що мотивує купувати квартири у ЖК HAPPY HOUSE

Створений для гармонійного сімейного життя: що мотивує купувати квартири у ЖК HAPPY HOUSE
Основа щоденного комфорту мешканців будь-якого нового житлового комплексу — інфраструктура, при формуванні якої насамперед орієнтувалися на їхні запити. Для сімей з дітьми важлива максимальна безпека, а також наявність локацій для розваг малюків та освітніх закладів на території чи неподалік. ЖК HAPPY HOUSE ідеальний для того, щоб щасливо жити та виховувати майбутнє покоління.

 

 

Чому ЖК HAPPY HOUSE?

Новий ЖК HAPPY HOUSE — проєкт, при розробці якого акцентовано на інфраструктурі для молодят та сімей з дітьми. Об’єкт знаходиться за 650 м від станції метро «Берестейська». У радіусі кілометра зосереджені кав’ярні-кондитерські, бутики одягу й аксесуарів, магазини з товарами для дітей, супермаркети, аптеки, поштові відділення. За 1,5 км — Сирецький парк, за 2 км — парк ім. Пушкіна, за 4 км — ТРЦ COSMO Multimall.

Забудовник реконструює дитячий садок, який розташований на території. Сучасний дошкільний заклад зможуть відвідувати 120 дітей. Також відкриється дитячий центр розвитку. Смакувати свіжою випічкою можна буде у сімейній кав’ярні. Заплановано коворкінг Mama HUB, де у матусь та татусів буде змога спілкуватися й ділилися досвідом батьківства. У внутрішньому дворі облаштують майданчики для розваг та занять спортом.

У новому комплексі буде впроваджено інноваційні технології, які забезпечать безпеку й комфорт резидентів. Передбачені:

  • Мобільний застосунок SFERA. Після реєстрації можна буде викликати клінінгову компанію, оплачувати рахунки за комунальні послуги, спостерігати за прибудинковою територією через вебкамери тощо.

  • Система контролю доступу. Буде змога відчиняти двері у під’їзд за допомогою персональних карток або зі смартфона.

  • Система відеоспостереження. У суспільних просторах встановлять вебкамери, які 24/7 фіксуватимуть все, що відбувається на території.

Всі обов’язки з обслуговування ЖК HAPPY HOUSE візьме на себе управляюча компанія ATMOSFERA.

Як просувається будівництво нового комплексу?

На зведення об’єкта є вся необхідна дозвільна документація (знаходиться у відкритому доступі). Ознайомитися з нею також можна у відділі продажу. Поточний хід будівництва у відсотковому співвідношенні докладно описано на офіційній вебсторінці проєкту.

У інвесторів є не лише можливість відстежувати будівництво онлайн. Завдяки проєкту Client Technical Control можна регулярно відвідувати будівельний майданчик та вносити свої пропозиції щодо якості будівельних матеріалів, а також впливати на деякі проєктні рішення.

Ознайомитися з базовими плануваннями квартир та новинами можна на офіційній вебсторінці. Інформацію щодо ціни за квадратний метр озвучать у відділі продажу. Звертайтеся!

 

26 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів