Термопанелі ROYAL FACADE - ефективне утеплення будинків

Термопанелі ROYAL FACADE - ефективне утеплення будинків

 

Сучасні технології утеплення будинків дають змогу досягти поставлених цілей, а саме - зберегти естетичні властивості фасадної частини за умови збереження необхідних теплоізоляційних властивостей. Йдеться про якісні та унікальні термопанелі від заводу-виробника "Роял Фасад".

Утеплення термопанелями Роял Фасад

Останнім часом дедалі більша кількість власників різних будинків вважають за краще оформляти фасад із застосуванням цієї продукції. Це пов'язано з істотними аргументами на користь термопанелей з клінкерною плиткою: доступна ціна, тривалий термін служби, привабливий зовнішній вигляд, оригінальна імітація "під цеглу".

Продумана конструкція фасадних термопанелей

Сучасні термопанелі з утеплювачем дають змогу досягти відразу двох основних переваг:

  1. Забезпечити привабливий зовнішній вигляд будівлі, який зберігатиметься протягом усього року, незалежно від погодних умов.
  2. Утеплити будівлю, унеможливлюючи відведення тепла з кімнат.

Уже неодноразово було доведено, що за допомогою цих панелей можна істотно заощадити на оплаті тепла в опалювальний сезон. Таким чином, сума в платіжках буде набагато меншою.

Швидкий і продуманий монтаж термопанелей допоможе оперативно впоратися з поставленим завданням - облицювання фасадної частини. Виробник розробив продуману схему фіксації, яка виключає ймовірність застосування клейових складів. Крім того, під замовлення доступні всілякі форми, різні колірні рішення, які замовник може вибрати самостійно. У результаті немає необхідності окремо замовляти послугу утеплення будинку, а окремо - послугу облицювання стін плиткою та іншими матеріалами.

Виробництво термопанелей під цеглу

Компанія "Роял Фасад" пропонує в продаж термопанелі для зовнішнього оздоблення будинку, які популярні завдяки такому списку корисних властивостей, характеристик:

  • не обсипаються навіть після закінчення 35-50 років служби;
  • не втрачають яскравість колірного відтінку, не вигоряють на сонці;
  • зберігають необхідний рівень теплоізоляції.

Досягти таких особливостей виробникові вдалося не тільки завдяки застосуванню сучасних технологій, а й завдяки якісній сировині. У вигляді основного шару утеплювача застосовують пінополістирол, який на 98% складається з повітря і вважається одним із найкращих матеріалів у категорії "ціна-якість".

Серед його головних показників і переваг варто відзначити чудові властивості міцності, екологічність. При цьому готові термопанелі для фасаду вважаються довговічними, а тому їхній термін служби сягає до 50 років. Крім того, монтажні роботи можна проводити практично в будь-який сезон - навіть за температури повітря до -10 градусів. По завершенню монтажу проводитися фінальна обробка поверхні, яка має на увазі під собою затірку з використанням спеціальних засобів. Все це дає змогу стіні отримати естетично привабливий зовнішній вигляд.

Переваги застосування термопанелей від виробника

Розглядаючи численні переваги термопанелей під цеглу, варто відзначити цінову політику, яку пропонує компанія "Роял Фасад". Цей облицювальний матеріал обходиться набагато вигідніше в порівнянні з іншими видами утеплювача, якщо розібрати загальну вартість панелей на кілька категорій:

  • витрати на оформлення фасадної частини;
  • витрати на доставку;
  • витрати на утеплення;
  • витрати на зміцнення фундаменту будинку та інше.

Запропоновані термопанелі від виробника досить легкі, а тому не потрібна додаткова і попередня процедура обробки, зміцнення фундаменту перед проведенням облицювальних робіт. Причому проведення монтажних робіт можливе в будь-яку пору року.

У результаті монтаж термопанелей виходить максимально швидким і точним, а широкий асортимент різноманітних панелей допоможе підібрати найбільш підходящі варіанти для власних заміських котеджів, дачних і приватних будинків. Дізнатися більше детальної інформації про термопанелі, ознайомитися з каталогом можна на офіційному сайті заводу-виробника термопанелей "Роял Фасад" - https://termopaneli.com.ua/ua/ або за вказаним номером телефону: 0 800 21 7771.

 

21 березня 2024р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів