Закарпаття потребує більше ліків через велику кількість вимушених переселенців

Закарпаття потребує більше ліків через велику кількість вимушених переселенців

 

На Закарпатті збільшився попит на ліки, відтак області надаватимуть більше медикаментів з українських фармзаводів. Про це на брифінгу повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, передає кореспондент Укрінформу.

"Наразі в області по залишках медикаментів та провіанту ситуація контрольована. Якщо немає певного препарату, є його аналог - ліки можна знайти і купити. Через збільшення попиту на медикаменти у зв'язку з великою кількістю внутрішньо переміщених осіб в області відповідно будуть збільшуватися закупівлі ліків", - повідомив він.

Микита зазначив, що мав розмову із міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком. Міністр запевнив, що наразі українські фармзаводи працюють безперебійно і область отримуватиме необхідні ліки в потрібних кількостях. Як повідомлялося, на Закарпатті наразі зареєстровано 220 тисяч вимушених переселенців.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців.

 

21 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів