На Закарпатті продали близько 9,5 тисяч марок із російським кораблем

На Закарпатті продали близько 9,5 тисяч марок із російським кораблем
Близько 9,5 тисяч поштових марок "Русскій воєнний корабль, іді …" продали на Закарпатті. Це усі марки, які були в області, — повідомив Суспільному директор Закарпатської дирекції “Укрпошта” Сергій Калій.

 

За його словами, щоби купити таку марку, люди стояли у живій черзі. 12 квітня одна людина могла придбати не більше ніж 30 марок в одні руки, це п'ять листів з марками, з 14 квітня — не більше ніж 18 марок (3 листи), в останні дні продавали в одні руки не більше шести марок.

"Марки розкупили за кілька днів. Уся кількість марок, яку видали нам для звичайної роботи на тиждень, була розпродана за дві з половиною години. З маркою розкрутили неймовірний ажіотаж", — розповів Сергій Калій.

За його словами, марка з цитатою про російський воєнний корабель виготовлена найбільшим тиражем, який видавали в Україні, – понад мільйон примірників.

Сергій Калій додав: наразі Укрпошта працює над проєктом нової марки. "Вона теж буде пов'язана з кораблем або перемогою у цій війні", — розповів директор Закарпатської дирекції "Укрпошти".

З 21 квітня марки продаватимуть тільки онлайн. "В інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 листа на 1 заказ) ті, хто раніше зробив заказ в перші дні, а з п’ятниці будь який клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більше ніж 8300 клієнтів зможуть отримати марки", — повідомив у своєму Telegram-каналі гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Решту тиражу, за словами Ігоря Смілянського, використають для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та по філателістичним абонементам. Також кожен працівник Укрпошти зможе отримати 1 марку, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями.

Суспільне Закарпаття

 

20 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів