Samsung Galaxy A23 - сильні сторони смартфона від корейського бренда

Samsung Galaxy A23 - сильні сторони смартфона від корейського бренда
Смартфон – пристрій, який в умовах сьогодення є постійним супутником сучасної людини. Адже саме завдяки такому корисному гаджету ми маємо змогу підтримувати зв'язок з рідними і близькими, колегами чи діловими партнерами. Крім того, розумний телефон – це ще й найкращих технічний засіб для розваг, дозвілля, роботи чи навчання.

 

Вітчизняний ринок електроніки, зокрема, смартфонів, - багатий та різноманітний. Серед чималого найменування брендів одне з провідних місць посідає відома корейська компанія Samsung, котра з року в рік радує свої прихильників новішими та досконалішими девайсами, приміром, особливу увагу привертає модель Samsung Galaxy A23 128 GB black – сучасний та стильний гаджет з багатим функціоналом та низкою корисних функцій. Крім того, варто виокремити низку плюсів апарата, які вигідно вирізняють його з поміж конкурентів

Легкий та невимушений дизайн

Лаконічний лук – ось, на що найперше звертаєш увагу. Смартфон вийшов неймовірно стильним, адже його корпус продуманий до найменших дрібниць. Він однаково підійде як підліткам, молоді, так і людям старшої вікової категорії.

Samsung Galaxy A23 доступний в двох варіантах кольору:

  • витончений білий
  • класичний чорний
  • яскравий помаранчевий.

Максимальна продуктивність

Інженери Самсунг оснастили Galaxy A23 досить потужним 8-ядерним чипом, який запросто справляється з будь-якими повсякденними задачами. Процесор доповнений 4/6/8 Гбайт оперативної пам’яті, має на борту 64/128 Гбайт ПЗУ та слот для карти пам’яті до 1 Тбайт.

Ще один важливий плюс – підтримка двох SIM-карт.

Безкрайній дисплей

83% - саме стільки простору корпусу займає дисплей. Цього більш ніж достатньо, приміром, для перегляду фільмів, читання онлайн-видань тощо. 6.6-дюймовий тачскрін виконаний за технологією TFT, має роздільну здатність FHD+, відтак здатен максимально реалістично передавати картинку.

Цілих чотири камери!

На борту Samsung Galaxy A23 – чотири камери 50 + 8 + 2 + 2 Мп + світлодіодний спалах, який за потреби можна використовувати в якості ліхтарика. Таке фото оснащення дозволить знімати максимально якісні світлини та відео, а наявність різноманітних опцій, функцій та фільтрів перетворять фотографії та відеозаписи на справжні шедеври, якими можна сміливо ділитися з друзями в соцмережах.

Топова автономність

Смартфон живиться від літій-полімерної акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг. Одного заряду, приміром, вистачить аж для цілих 56 годин розмов, що є феноменальним показником. Радує і присутність технології швидкого заряджання – актуальна штука в наші дні.

І ще: смартфон має сканер відбитку пальців, завдяки якому всі дані, що зберігаються в телефоні, - завжди будуть під надійним захистом.

 

20 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів