Центр для післягострої та довготривалої нейрореабілатації планують запустити на Закарпатті

Центр для післягострої та довготривалої нейрореабілатації планують запустити на Закарпатті
Про це у Фейсбуці повідомив Міністр охорони здоров'я України у Міністерство охорони здоров'я України.

 

"Провів зустріч з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Віктором Микитою та заступником Мирославом Білецьким. Обговорили можливості збільшення кількості закладів охорони здоров’я на базі яких повинні запрацювати реабілітаційні команди. Окреме завдання для керівництва області - пошук місця або закладу для перепрофілювання під запуск центру для післягострої та довготривалої нейрореабілатації.

Поруч з цим відвідав лікарню святого Мартина в Мукачево. Тут сьогодні відкрили два нових стаціонарних відділення: судинної хірургії та кардіології. А перед цим завершився монтаж сучасної ангіографічної системи, яку придбали коштом державного бюджету. Тепер маємо ще один центр для лікування інфарктів та ще більшу доступність українців до ефективних методів лікування", - йдеться в дописі.

Віктор Ляшко зазначив, що його приємно вражає менеджмент лікарень, які швидко монтують та запускають дороговартісне обладнання, яке постачається централізовано, та завдяки якому люди отримують безкоштовні медичні послуги.

 

 

 

12 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів