Ужгородські волонтери організовують фототур на Лавандову гору та майстер-клас із малювання для допомоги ЗСУ

Ужгородські волонтери організовують фототур на Лавандову гору та майстер-клас із малювання для допомоги ЗСУ
У перші місяці повномасштабної війни багато людей морально не могли собі дозволити відпочинок. Однак відпочинок моральний і фізичний — це базова потреба, а не забаганка. А якщо відпочинок можна поєднати із допомогою армії, то й дозволити собі його легше. Ужгородські волонтери ініціюють благодійний тур на Лавандову гору, 100% вартості якого піде на придбання автомобіля для фронту.

 

Ініціаторка благодійного туру Людмила Сюзева каже: «Закарпаття — туристичний край і не варто про це забувати навіть під час війни. Краще думати, як поєднати відпочинок із допомогою країні. Це дивовижно, бо від ідеї до чіткого розуміння, як це виглядатиме, і згоди співорганізаторів минула всього одна ніч. Всі люди, які нададуть свої послуги в рамках цього туру, зроблять це на волонтерських засадах».

У рамках ініціативи для учасників ексклюзивно відкриють Лавандову гору в Перечині о 9 ранку, коли там ще не буде відвідувачів. Фотографи Сергій Гудак і Наталія Боднар зроблять світлини серед поля лаванди, а художниця Ольга Ладижець проведе майстерклас із малювання лавандової краси. Приємним бонусом перед фотосесією стане ранкова кава із тортом «Ужанська долина».

«Ми не беремо оплату особисто. Просимо учасників одразу надсилати гроші на карту письменника, а зараз волонтера Андрія Любки. Андрій придбав уже 17 автомобілів для ЗСУ й ми хочемо докластися, щоб автівок для фронту стало більше. Для підтвердження участі потрібно показати скріншот про переказ коштів», — пояснює Людмила Сюзева.

 

  • Дата туру: 1 липня (на пів дня)
  • Благодійний внесок: 1100 грн, але більші внески вітаються. Кошти переказувати на картку Андрія
  • Любки: 4149439022830743. Paypal: [email protected]
  • Квитанцію - на месенджер організаторці туру Людмилі Сюзевій (https://www.facebook.com/siuzeva).

 

Пресслужба ГО «Щасливі діти»

 

27 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів