В Ужгороді відбудеться благодійна виставка-аукціон "Життя. Всупереч"

В Ужгороді відбудеться благодійна виставка-аукціон "Життя. Всупереч"
На благодійній виставці-аукціоні будуть представлені роботи художників-аматорів, киян, членів групи «ОК!».

 

Ви не знайдете серед цих робіт жодної роботи про війну. Лише про життя, його торжетво всупереч війні. Про життя, яке цінуємо, що його ціна стала такою зрозумілою лише в часі війни. Виставка-аукціон відбудеться заради врятованих життів. Організатори та учасники виставки продаватимуть роботи з ціллю фінансово підтримати команду медевакуації «Вітерець» пані Галини Алмазової. Адже саме від своєчасної евакуації залежить життя українських військових, які боронять Україну. «Вітерець» працюють в самому пеклі, часто на «нулі».

Для групи «Ок!» виставка є продовженням частини волонтерської роботи, якою вони займаються вже 9й рік поспіль. Роботи з останньої виставки, що проходила в грудні 2021 р у музеї Київська Фортеця. Були передані в подарунок 36й бригаді морської піхоти. Наразі зараз вони  – на захисті Півдня країни. Всі виручені кошти буде передано на порятунок життів, медичну евакуацію. 

Виставка триватиме у Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту впродовж 23-24 серпня. Початок - о 14:00.

Закарпаття онлайн

 

 

20 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів