Вхідні двері: як вибрати колір

Вхідні двері: як вибрати колір

 

Уявіть, що ви вперше проїжджаєте повз гарний будинок. Вас відразу вразить його неймовірна привабливість - красивий ландшафт, вишукані деталі та гарні двері. Вибравши правильний колір для нових вхідних дверей, ви можете підвищити привабливість свого будинку і показати світові свою індивідуальність. Від сміливих яскравих кольорів до класичних нейтральних – досліджуйте найновіші модні кольори.

Якщо ви плануєте купити вхідні двері, кращим місцем для покупки буде StarDesign. Десятки рішень від виробників HYGGE, RODOS, STRAJ, GALICIA, ТАРІМУС, Вікна Стиль та ін.; двері для приватних будинків та квартир, металеві, алюмінієві, броньовані, протипожежні; одинарні та подвійні, зі склом, глухі, з куванням, патиною, молдингами тощо. Вибір величезний, потрібно лише визначитися з вимогами.

Чорні вхідні двері

Чорні вхідні двері – чудовий варіант для різних стилів будинку, залежно від стилю дверної панелі. Зазвичай використовувані в сучасних, фермерських та традиційних будинках, чорні вхідні двері можуть бути персоналізовані відповідно до стилю вашого будинку. Створіть чудовий контраст, поєднуючи чорні вхідні двері зі світлим зовнішнім виглядом. Чорний - відмінний варіант кольору для сірого або білого будинку або будинку з червоної цегли. Або для сміливого, сучасного підходу поєднуйте вхідні чорні двері з темним фасадом. Цей монохромний вигляд привертає увагу унікальним виглядом.

Сині вхідні двері

Завдяки різноманітності синіх відтінків вхідних дверей ви можете вибрати один із кількох естетичних стилів дизайну. Зробіть сміливий дизайн з яскравими або світло-блакитними дверима або виберіть темно-синій колір. Це модний варіант, який виділить ваш вхід у вашому районі. Будь-який стиль синіх вхідних дверей обов'язково залишить незабутнє враження.

Темно-сині вхідні двері – ще один вишуканий варіант. Цей класичний колір ідеально поєднується з традиційними та сучасними будинками. Нейтральний колір допомагає створити контраст із світлішими будинками.

Бірюзові вхідні двері

Привабливий колір, бірюзові вхідні двері – це сміливе привітання для вашого входу. Цей яскравий колір найкраще поєднується з білим або світло-сірим будинком, виступаючи як основний візуальний фокус. Як головний елемент дизайну будинку, бірюзові вхідні двері - це грайливий спосіб зробити ваш будинок більш унікальним.

Білі вхідні двері

Це класичний варіант для вашого будинку, який додає натяк на непідвладну елегантність часу. Незалежно від кольору фасаду вашого будинку, білі вхідні двері – чудовий вибір. Поєднуйте їх з білим фасадом для створення відчуття сучасного фермерського будинку або поєднуйте їх із темнішим кольором фасаду для створення контрасту. Розгляньте можливість додавання таких опцій, як візерунки на решітці або варіанти декоративного скла для сміливішого дизайну.

Сірі передні двері

Вибір сірих вхідних дверей - відмінний варіант для різних стилів будинку. Залежно від стилю дверної панелі, яку ви виберете, сірі вхідні двері можуть добре поєднуватися з традиційним будинком, сучасним будинком або будь-яким іншим стилем. Цей варіант нейтрального кольору вхідних дверей добре поєднуватиметься з різними кольорами сайдинга та іншими елементами домашнього декору. Щоб створити контраст, подумайте про поєднання сірих вхідних дверей з темним кольором стін.

 

 

05 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів