В Ужгороді відбулася зустріч із забудовником та власником ТОВ «Ісатекс Інвест Груп»

В Ужгороді відбулася зустріч із забудовником та власником ТОВ «Ісатекс Інвест Груп»
Після виявлених недоліків під час відвідування будівлі колишнього машинобудівного заводу «Тиса» в Ужгороді на вул. Сергія Мартина, 4, в міській раді відбулася зустріч секретаря міської ради Арсена Мелкумяна, головного архітектора Ужгорода Олега Боршовського і начальниці відділу релокації бізнесу та взаємодії з гуманітарними та благодійними організаціями управління економічного розвитку міста Юліани Бокоч із забудовником – власником ТОВ «Ісатекс Інвест Груп» Олексієм Фокарді.

 

Було наголошено і роз’яснено, які кроки потрібно зробити, щоб діяти у межах чинного законодавства. Дійшли згоди, що забудовник звернеться у міську раду для зміни цільового призначення земельної ділянки. Наступний крок – коли буде проведена зміна цільового призначення земельної ділянки, звернення в управління містобудування та архітектури для отримання містобудівних умов.

Необхідним буде також екологічний висновок – обстеження ґрунту на вміст шкідливих речовин, оскільки це промислова зона, ретельно обстежити існуючі збірні залізобетонні конструкції: колони, балки, плити, які змонтовані для міжповерхового перекриття. Потрібно врахувати і державні будівельні норми щодо будівництва у сейсмічній зоні, адже реконструкція виконується у сейсмічній зоні 7-9 балів.

Ужгородська міська рада, було підкреслено, співпрацює і готова максимально сприяти та підтримувати бізнес – і місцевий, і релокований, налаштована на конструктивну співпрацю – у межах своїх повноважень та чинного законодавства.

Ужгородська міська рада

 

30 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів