«Сади Донбасу» сортують яблука на Закарпатті

«Сади Донбасу» сортують яблука на Закарпатті
«Сади Донбасу» евакуювалися з села Полтавка на Донеччині, перевізши на Закарпаття сортувальну лінію, яку отримала за грантом від Проєкту USAID. На ній сортують місцеві яблука для супермаркетів.

 

Про це повідомляє Проєкт USAID «Економічна підтримка України» на своїй сторінці у Фейсбук.

За сприяння Проєкту, «Сади Донбасу» разом двома іншими українськими компаніями взяли участь у виставці SIAL у Парижі 15-19 жовтня для пошуку партнерів, які зацікавлені у співпраці з українським бізнесом.

«Зараз на Закарпатті ми підписали угоду з місцевим бізнесом – будемо сортувати для нього яблука. Ми маємо досвід такої роботи, адже сьогодні покупець хоче отримати у супермаркеті якісне відсортоване яблуко, яке не треба вибирати у кошику. Будемо залучати інші бізнеси до співпраці, пропонуючи свої послуги із сортування. Також ми маємо досвід експорту продукції, тож готові ділитися ним. У Парижі на цій виставці більше представлені компанії, які займаються переробкою, ми будемо шукати партнерів, яким потрібна сировина та сортувальні послуги», – розповів фінансовий директор компанії «Сади Донбасу» Сергій Остапець.

 

20 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів