На Закарпатті затримали чоловіка, який стріляв з рушниці неподалік лісу селища Ясіня

На Закарпатті затримали чоловіка, який стріляв з рушниці неподалік лісу селища Ясіня

 

У селищі Ясіня Рахівського району затримали чоловіка, який стріляв з рушниці неподалік лісу. Про це повідомили на сайті Нацполіції Закарпатської області. Сталось це 21 грудня.

За версією слідчих, повертаючись з лісу водій автомобіля почув звуки схожі на постріли. Чоловік зупинився та вийшов, щоб оглянути авто.

"У цей час назустріч йому вийшов невідомий з рушницею та почав сварку. Причиною стало невдоволення тим, що водій проїжджав через земельну ділянку, яка, за його словами, належить йому. Надалі чоловік вдарив водія прикладом від рушниці та двічі вистрілив у землю", — йдеться у публікації.

За інформацією поліції, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. "39-річний підозрюваний, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Постріли він здійснював із мисливської рушниці", — повідомляє Нацполіція.

Якщо провину доведуть, то йому загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років. У справі триває досудове розслідування.

 

22 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів