Міжнародний театральний фестиваль "Свобода" пройде в Ужгороді

Міжнародний театральний фестиваль "Свобода" пройде в Ужгороді
Цього вікенда три дні, з 21 по 23 квітня, в Ужгороді проходитиме Міжнародний театральний фестиваль «Свобода», який включатиме, окрім великої театральної програми, і музичну складову.

 

Виступи відбуватимуться на трьох сценах – великій (Закарпатський муздрамтеатр), малій (обласний театр ляльок «Бавка») і відкритій (площа Театральна). Учасниками фестивалю є переважно українські та чеські колективи, хоча будуть і представники зі Словаччини, Фінляндії, Італії.

У п’ятницю, 21 квітня, о 18.00 на сцені Закарпатського муздрамтеатру виставу «Солодка Даруся»  покаже Івано-Франківський Національний драматичний театр. Перед виставою о 17.00 відбудеться прес-конференція керівництва згаданих театрів за участі спеціального гостя – директора Херсонського муздрамтеатру імені М.Куліша, народного артиста України Олександра Книги, який розповість про ситуацію на Херсонщині.

У суботу, 22 квітня, о 18.00, на сцені Закарпатського муздрамтеатру Донецький академічний драматичний театр з міста Маріуполя покаже виставу «Крик нації».

А в неділю, 23 квітня, о 18.00, на фестивалі «Свобода» виступлять самі господарі: на рідній сцені «шерегіївці» покажуть детективну історію Дона Нігро «Привиди маєтку Рейвенскрофт».

Вхід на всі вистави вільний.

 

19 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів