На Закарпатті 35-річний чоловік побив маму. Від отриманих травм вона померла

На Закарпатті 35-річний чоловік побив маму. Від отриманих травм вона померла

 

У місті Іршава 35-річний чоловік під час побутової сварки побив маму. Від отриманих травм жінка померла. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — розповіла Суспільному речниця Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

За її словами, 8 травня до поліції зателефонувала жителька Іршави. Вона розповіла, що її сусідка вже кілька днів не виходить з дому, зв’язку з нею теж немає. Заявниця попросила поліцейських перевірити, чи все добре з жінкою.

"Співробітники поліції прибули за вказаною адресою і виявили всередині будинку тіло 55-річної господарки з явними ознаками насильницької смерті. З місця події поліцейські вилучили і предмети, якими ймовірно жінці наносили тілесні ушкодження", — розповіла речниця.

Правоохоронці встановили, що до інциденту причетний 35-річний син померлої. Під час побутової сварки, яка раптово між ними виникла, чоловік побив маму. Від отриманих травм жінка померла. Поліцейські розшукали підозрюваного, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої у поліції відкрили кримінальне провадження. Найближчим часом затриманому повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід. За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

09 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів