У Сваляві відзначили медалістів та випускників, які найкраще здали НМТ

У Сваляві відзначили медалістів та випускників, які найкраще здали НМТ
У Свалявській громаді відзначили випускників-медалістів та учнів, які показали найвищі результати з національного мультипредметного тестування. Вручення подяк та медалей відбулося у четвер, 6 липня, в сесійній залі Свалявської міської ради. 

 

Розпочалося дійство з хвилини мовчання в пам'ять про полеглих Героїв, які мужньо боронили нашу землю від російських окупантів. Саме завдяки ЗСУ випускники кожної школи мали змогу закінчити навчання у рідних закладах та продовжувати крокувати у майбутнє.

З вітальним словом до присутніх виступила в. о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець, яка подякувала учням за сумлінну роботу та наполегливість, вчителям – за відданість своїй праці, батькам – за підтримку та мотивацію своїх дітей.

Очільниця громади зауважила, що так важко навчатись та отримувати знання, як зараз, не було ніколи, адже ніхто не міг подумати, що діти наші будуть вчитися, батьки – працювати, а вчителі – викладати в період війни.

Відтак золоту медаль отримали семеро випускників:

  • Свалявський ЗЗСО № 2: Павло Павлик, Євгенія Кунак, Роман Пунько та Наталія Никифорук;
  • Свалявський ЗЗСО № 3: Дарія Пічкар, Юнетта Свіца та Анна Ляховець.
  • Срібну медаль отримали четверо випускників:
  • Свалявський ЗЗСО № 1: Аріна Шкіндер.
  • Свалявський ЗЗСО № 2: Андріана Желізняк та Віталій Рипкович.
  • Свалявський ЗЗСО № 3: Єгор Андрієв.

Подяки та премії від депутата Закарпатської обласної ради Володимира Суботовського отримали вчителі, які готували дітей до НМТ. Саме  завдяки відданій праці Вікторії ДанайканичОксани СивнійКатерини Бакуш та Марії Піпак учні показали гарний результат.

Район Свалява

 

06 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів