Закарпаття вибудовує план співробітництва із Самоврядуванням Каунаського району Литви

Закарпаття вибудовує план співробітництва із Самоврядуванням Каунаського району Литви
Делегація депутатів Закарпатської обласної ради провела робочу зустріч з мером Каунаського району Валеріюсом Макунасом, на якій були присутні представники всіх напрямів роботи Самоврядування цього адміністративного округу. Про це інформує Володимир Чубірко на своїй сторінці у Фейсбук:

 

«Обговорили важливу для нас тему поранених військових й запросили литовців долучитися до будівництва в Ужгороді реабілітаційного центру. Це буде спільний проєкт з партнерами Закарпатської обласної ради і ОВА, кожен з яких відповідатиме за конкретну його частину. Також Каунаський район і їхня найбільша клініка готові надавати консультації щодо реформування закарпатської медицини, допоможуть не припуститися помилок, через які свого часу пройшли литовці, сформувати потужний стимул для ринку праці лікарів і їх конкурентоздатності. Працюємо у напрямку подальшого поглиблення відносин у сфері культури і освіти. Наші театри, музеї, колективи, педагоги зможуть напряму контактувати з литовськими закладами відповідного профілю й налагоджувати партнерство. Вже готуємо пакети відповідних документів для підписання майбутніх офіційних угод і меморандумів, аби дати старт реалізації намічених проєктів. Багатовекторна підтримка Литви міцна і надовго. Дякуємо за довіру!»

Депутати Закарпатської обласної ради перебувають з робочим візитом у Литві на запрошення Самоврядування Каунаського району. У складі делегації: голова облради Володимир Чубірко, його перший заступник Андрій Шекета та депутати Андрій Андріїв, Федір Яринич, Василь Скрип.

 

07 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів