«Мелодії над Ужем»: в Ужгороді пройшов благодійний концерт (ФОТО)

«Мелодії над Ужем»: в Ужгороді пройшов благодійний концерт (ФОТО)
9280 гривень зібрали напередодні на благодійному концерті в Ужгороді. У межах проекту «Мелодії над Ужем» на набережній Незалежності лунала фортепіанна музика. Для містян і гостей Ужгорода зіграли двоє молодих музикантів.

 

Розпочав вечір Олександр Порада – надзвичайно талановитий виконавець, власник музичної студії звукозапису, неодноразовий лауреат різноманітних конкурсів та гран-прі. Олександр закінчив Ужгородський музичний фаховий коледж імені Дезидерія Задора, зараз навчається в Академії культури і мистецтв. Його викладачка – заслужена працівниця культури України Олеся Глуханич також була присутня на концерті.

Музикант чуттєво зіграв власні кавери на українські пісні, виконав багато хітів у власній обробці. Присутні мали можливість насолодитися віртуозною грою музиканта, неперевершеною гармонією звуків, яка наповнила серця радістю та спокоєм.

Другий учасник благодійного концерту – 16-річний Костянтин Варга. Костянтин розпочав свій шлях гри на фортепіано, займаючись самостійно, і  менш ніж за  три роки зумів досягнути хороших результатів. Минулого року вирішив вступити до Ужгородського музичного фахового коледжу імені Дезидерія Задора, зараз – студент 2-го курсу фортепіанного відділу. Його викладачка – заслужена працівниця культури України, викладач-методист Маріанна Сокач. Юний піаніст виконав на улюбленому інструменті твори класичної музики.

Начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук подякувала музикантам за чудовий вечір, всім, хто допоміг реалізувати сьогоднішній  задум – вечір фортепіанної музики,  зокрема міському центру дозвілля-будинку культури, який надав інструмент, а також усім, хто кидав у скриньку кошти на благодійну мету. Як і в попередні рази, усе передадуть «Руху підтримки закарпатських військових» для наших захисників.

Ужгородська міська рада

 

24 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів