Керамічна плитка – види та переваги

Керамічна плитка – види та переваги

 

Керамічна плитка уже давно користується особливою популярністю завдяки відмінним характеристикам, які дозволяють використовувати її у багатьох сферах.

Очевидними перевагами є те, що плитка виготовляється з натуральних матеріалів, має високу міцність і витримує великі навантаження. Вона доступна в різних розмірах і формах, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого приміщення. Також варто згадати такі особливості:

  • керамічна плитка має високу стійкість до зносу та подряпин;
  • має високі показники вологостійкості та морозостійкості;
  • має прийнятну ціну та високу якість;
  • не вимагає особливого догляду.

Тепер ви розумієте, звідки взялася її популярність? І це ж тільки невеликий перелік переваг.

Види керамічної плитки

Цей будівельний матеріал має чимало видів, кожен з яких демонструє унікальні характеристики. Ось деякі з них:

  1. Керамічна плитка для підлоги. Демонструє високу міцність, стійкість до зносу і може витримувати великі навантаження.
  2. Керамічна стінова плитка. Призначена для облицювання стін і може мати різні розміри, форми й дизайн, що робить її ідеальним варіантом для ванних кімнат, кухонь, коридорів, вестибюлів та інших приміщень.
  3. Керамічна мозаїка. Складається з малих керамічних елементів, що дозволяє створити оригінальні візерунки та орнаменти.
  4. Керамогранітна плитка. Виготовляється з природних матеріалів, таких як глина чи кварц. Керамограніт має високу міцність і витримує великі навантаження. Ідеальний варіант для високоінтенсивних зон.

Де можна купити якісну керамічну плитку?

Інтернет-магазин Leoceramika пропонує великий каталог керамічної плитки відомих виробників. Цей список постійно поповнюється новими видами кахелю різної вартості. Доставку можливо замовити в різні міста України, такі як Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одеса, Чернівці. В асортименті присутні різні види недорогої плитки. Ціна керамічної плитки відповідає ринковим потребам, тому вона підходить для оформлення будь-якої мережі закладів.

Оплата та доставка

Вирішили купити плитку? Інтернет-магазин «Лео Кераміка» пропонує зручну оплату готівкою в точці самовивозу, безготівковим розрахунком, картками будь-якого банку та через термінал самообслуговування. Можлива доставка за допомогою кур'єрської служби «Нова Пошта» у Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одеса, Чернівці та інші міста України.

 

12 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів