Краян запрошують: Еко-Пікнік відбудеться у суботу 29 червня в Перечині

Краян запрошують: Еко-Пікнік відбудеться у суботу 29 червня в Перечині
 Запрошуємо небайдужих активістів, батьків та дітей, свідомих містян зробити Перечин чистим. В рамках заходу, передбачено прибирання території, після чого учасники зможуть скуштувати бограч, та прийняти участь в екологічних іграх.

 

Соціальною ідеєю пікніку є: підвищення екологічної свідомості серед населення, залучення громади до активної участі в охороні навколишнього середовища, та популяризацію здорового способу життя.

Активісти ГО «Екологічний Погляд» спільно з координаційною радою з питань ВПО в м. Перечин об?єдналися та планують прибрати від сміття та чагарників локацію поблизу ДЮСШ, загальноосвітній школі та частині лісу.

З питань співпраці та долучення звертатися: 099 773 1506.

Будемо раді бачити всіх не байдужих громадян, для формування основної команди реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CeeQ3tB94McpfjU37

Захід проходить в рамках проєкту «Розвиток громад Закарпатської області шляхом створення та підтримки діяльності діалогових консультативно -дорадчих платформ із інтеграції/інклюзії та розбудова їх мережі», що здійснюється Центром громадських ініціатив за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. У співпраці з Перечинською міською радою, радою ВПО м. Перечин, ТМ "Крайна", ГО "Європейська Школа", ТОВ «Клевер і Компас”, магазину буд. матеріалів "Дедабуд".

 

 

21 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів