Харківська компанія з перероблення вторинної сировини переїхала на Закарпаття

Харківська компанія з перероблення вторинної сировини переїхала на Закарпаття

 

Харківська компанія ТОВ "Темп-Україна", яка виготовляє продукцію шляхом перероблення вторсировини та відходів, релокувалася на Хустщину. Про це повідомили на сайті Закарпатської ОВА.

"Від знайомих керівник компанії дізнався про можливість релокації й того ж вечора подав заявку на сайті Мінекономіки. Зараз підприємство евакуювалося на Хустщину, куди також переїхали працівники та їхні сім'ї", — йдеться в повідомленні.

Зараз компанія планує в найкоротший термін зробити монтаж обладнання та запустити виробництво, бо на їхню продукцію чекають не тільки в Україні, а й у Польщі, Чехії, Німеччині, Латвії, Литві й Естонії.

"З початку війни працівники допомагали евакуйовуватися жінкам з дітьми та літнім людям. На зворотному шляху привозили речі першої необхідності, харчові продукти і ліки", — повідомили в Закарпатській ОВА.

Зараз, за словами керівника компанії, вони хочуть докласти максимум зусиль для збереження екології Закарпаття шляхом перероблення вторинної сировини та сміття, надати робочі місця і впевнено крокувати до щасливого майбутнього нашої країни.

 

 

22 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів