Щоб подолати корупцію

Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено Положення про координаційну раду з питань діяльності правоохоронних та контролюючих органів області.

 

Координаційна рада, зокрема, сприятиме здійсненню заходів, що проводяться державними органами області, які беруть участь у боротьбі з корупцією і організованою злочинністю. Вона розроблятиме рекомендації щодо стратегії і тактики боротьби з корупцією і організованою злочинністю в області, організовуватиме співробітництво з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю з відповідними органами іноземних держав та міжнародними організаціями, що діють в області. Координаційна рада взаємодіятиме з комісіями обласної ради, представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, місцевими органами виконавчої влади у вирішенні завдань щодо зміцнення законності та порядку в області тощо.
Координаційна рада має право вивчати та аналізувати додержання і виконання місцевими органами виконавчої влади Конституції та законів України. Також у встановленому чинним законодавством, вона має право вносити голові облдержадміністрації пропозиції про притягнення посадовців місцевих органів виконавчої влади до відповідальності за неналежне виконання покладених на них обов’язків щодо запобігання корупції і організованій злочинності. Очолює координаційну раду голова облдержадміністрації Олег Гаваші.



Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

01 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів